Jdi na obsah Jdi na menu

1983

5. 1. 2014

 

1b.jpeg

Plesák „Hajný Sojka opět zasahuje“ z roku 1983. Tady už nás režíroval Zdeněk Vachata a pult zvukaře začíná přebírat po Vencovi “Stonohovi“ Machovi, Ivánek Kolář. Program byl v kostce o tom, jak si dva trempové ustlali na lesním palouku a po půlnoci se je pokusili naverbovat vojáci z 16. století. Při střetu přítomnosti s minulostí se odehrály některé památné souboje. Například trojka trempík s pánvičkou a stanovým kolíkem proti dvěma vojákům s kordy.Nakonec všechny účastníky zhruba 20 minutového programu vypráskal z paseky jak škodnou hajný Sojka, v podání Jindry „Čáby“ Vláska.

 

V roce 1983 jsme se mimo jiné zúčastnili profesionálních přehrávek pořádaných Československými cirkusy a varieté a byli jsme uvolněni z práce na akci „Světové shromáždění za mír a život proti jaderné válce“ v tzv. Mírové vesničce v Praze. Utržky z jednoho z vystoupení odvysílala i ČST.

Nečekaná popularita nám tak zbláznila hormony, že v tomto roce za naší účasti vstoupili do stavu manželského hned čtyři členové Fechtýřů. Míra Šustr, Honza Brejcha, Jirka Fiala a Sláveček Rada.

termal.jpeg

Fotografie z premiérového vystoupení před hotelem Thermal, v Karlových Varech.

V tomto roce jsme také konečně začali oficiálně vystupovat za vstupné, takže se nám počala trochu plnit naše věčně prázdná kasa.

2g.jpeg

 

park.jpeg

Jedno ze dvou vystoupení v parku u Kláštereckého zámku.

 

 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář